Dráma

Planetárium

Koniec 30. rokov 19. storočia. Laura a Kate, dve americké sestry, ktoré sú na európskom turné. Na svojich seansách sa snažia vyvolávať duchov. Ku koncu ich turné sa stretávajú s Andrém, francúzskym filmovým producentom.

André sa nechá prehovoriť a ide na osobnú seansu sestier. Výsledok ho obrovsky prekvapí, zjaví sa mu zosnulý brat. Ponúkne dievčatám možnosť bývať v jeho vile a dá im ročný kontrakt s tím, že chce rozbehnúť veľkú show… Chce sestry obsadiť do prvého filmu o duchoch. Lenže plány o veľkolepom filme prekazia zamotané vzťahy, ktoré ústia do katastrofy.

Lyrické a snové scény filmu nás vtiahnu do sveta, kde sa prelína realita a ilúzia a hranicu medzi nimi je takmer nemožné odlíšiť.

Film mal svetovú premiéru na tohtoročnom festivale v Benátkach. Francúzska režisérka obsadila do hlavných úloh hviezdu filmu Čierna labuť Natalie Pormtman a dcéru slávnej hereckej dvojice Vanesse Paradisovej a Johnyho Deepa – Lily – Rose Deep.

 

SŤAHUJ FILM TU!

 

djriki

Share
Published by
djriki

Recent Posts

MILUJE MA, NEMILUJE MA

Drzá romantická komédia od režiséra filmu Mrcha učiteľka predstavuje Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus) a…

4 mesiace ago

NOČNÉ KÚPANIE

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže…

4 mesiace ago

NAPOLEON

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix).…

4 mesiace ago

VTÁCI SŤAHOVÁCI

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších…

4 mesiace ago

TROLLOVIA 3

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch…

4 mesiace ago

WONKA

Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí,…

4 mesiace ago