Categories: Horory

Paranormal Activity 3

Odhaľte tajomstvo paranormálnych aktivít.

Radi sa bojíme. Aspoň vo filmoch. A keď sa nájde človek, ktorý dokáže zo zdanlivo fádnych záberov domácich videokamier vyčarovať predstavenie len pre veľmi silné povahy, je o hit postarané. Nezávislý film za pätnásť tisíc dolárov ich zarobil bezmála 200 miliónov, čím sa stal čo do návratnosti investícií jedným z najúspešnejších filmov všetkých čias. Reč je o horore Paranormal Activity.
Jeho pokračovania sa ujalo štúdio Paramount a legenda žila ďalej, keď sa investície vo výške 2,7 miliónov dolárov premenili na 180 miliónov na zárobkoch v kinách. Podobný vývoj si tvorcovia sľubujú aj od tretieho dielu, ktorého pokračovanie bolo po úspechu dvojky naporúdzi. „Samozrejme sme si uvedomovali, že trojka bude ešte zložitejšie než druhý diel,“ hovorí scenárista a producent Oren Peli. „Chceli sme urobiť všetko pre to, aby diváci mali rovnako silný zážitok, na aký sú z minula zvyknutí. Nakrútiť ďalší strašidelný a napínavý film. Na druhú stranu sme nechceli ustrnúť a opakovať to isté, ale pridať pár zmien, ktoré by fanúšikovia prijali. Našťastie sa pár nápadov urodilo a myslím, že budete spokojní (a vydesení), „hovorí Peli.
Aj kvôli maximálnemu pôžitku z filmu ostáva jeho príbeh úzkostlivo strážený. Prezradiť možno snáď len to, že v ňom znovu vystupujú hrdinky predošlých dvoch dielov, paranormálnymi aktivitami prenasledované sestry Katie a Kristi, s ktorými sa vrátime ku koreňom zla, do čias ich detstva, kedy sa rady vzájomne strašili a hrali si na vyvolávanie duchov, až sa im to ako bumerang začalo vracať.
Pripravte sa na intenzívny filmový zážitok, ktorý nenechá nikoho chladným. Snáď okrem hrdinov filmu, ktorí sa s paranormálnymi aktivitami stretnú na vlastnej koži. Vy ostatní toto stretnutie možno prežijete.

 

STIAHNUŤ FILM

 

djriki

Share
Published by
djriki

Recent Posts

MILUJE MA, NEMILUJE MA

Drzá romantická komédia od režiséra filmu Mrcha učiteľka predstavuje Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus) a…

4 mesiace ago

NOČNÉ KÚPANIE

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže…

4 mesiace ago

NAPOLEON

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix).…

4 mesiace ago

VTÁCI SŤAHOVÁCI

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších…

4 mesiace ago

TROLLOVIA 3

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch…

4 mesiace ago

WONKA

Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí,…

4 mesiace ago