Categories: Dráma

MIESTNOSŤ SAMOVRAHOV

Dominik je plod manželstva dvoch úspešných ľudí – biznismena Andrzeja a výkonnej riaditeľky Beaty. Do maturity mu ostáva 100 dní a ako jeden z najlepších žiakov s výbornými známkami má šnacu dostať sa na najprestížnejšiu univerzitu. 100 dní však zmanená aj 100 dní dodržiavania školských pravidiel. Séria ponižujúcich situácií, v ktorých figuruje Dominikov spolužiak a jeho svet sa rúca… Sleduje komentáre, ktoré o ňom šíria jeho rovesníci na sociálnych sieťach a doženie ho to tak ďaleko, že sa už nechce vrátiť do školy a uzatvára sa do virtuálneho sveta.

Ako avatar stretáva Sylviu, ktorá by možno spáchala samovraždu, keby nebolo tohto sveta, z ktorého už roky nevychádza. Dominik sa pridáva k jej priateľom v Miestnosti samovrahov, kde sa začína nebezpečná hra, ktorá sa postupne začína vymykať z rúk – Miestnosť samovrahov slúži len na to, aby šokovala vonkjaší svet, nie na to, aby pomáhala riešiť problémy jej členov… Ide o život.
Mladý poľský režisér Jan Komasa sa vo svojom filme zameriava na najvyužívanejšiu zbraň súčasnosti v stredoškolskej politike – Internet. Vovádza nás do sveta, kde má kyberšikana nedozierne následky a jeho svieži a presne vypočítaný prístup k látke nám umožňuje preniknúť do tohto sveta s oveľa hlbším porozumením.
 

STIAHNUŤ FILM

 

djriki

Share
Published by
djriki

Recent Posts

MILUJE MA, NEMILUJE MA

Drzá romantická komédia od režiséra filmu Mrcha učiteľka predstavuje Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus) a…

4 mesiace ago

NOČNÉ KÚPANIE

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže…

4 mesiace ago

NAPOLEON

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix).…

4 mesiace ago

VTÁCI SŤAHOVÁCI

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších…

4 mesiace ago

TROLLOVIA 3

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch…

4 mesiace ago

WONKA

Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí,…

4 mesiace ago