Keď Wade Wilson alebo Deadpool v roku 2016 vtrhol do kín ako ukecný a najvtipnejší superhrdina všetkých čias, brutálne zamával nielen so svojimi protivníkmi, ale aj s rebríčkami najnavštevovanejších komiksových filmov. A teraz sa vracia, aby s pomocou svojich schopností opäť zachraňoval celý svet. Napr. pred desivo nebezpečným lepkom v potravinách.
Pripravte sa na druhý príchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možno s ním prežijeme okamžiky, keď ako kuchár prežíva smrtiaci hovädzí útok a hneď potom prahne po splnení svojho veľkého sna: stať sa najvyhľadávanejším barmanom v Mayberry. A súčasne sa chce vyrovnať s tým, že úplne stratil chuť a snaží sa teda znovuobjaviť správne životné korenie. Bojuje s nindžami aj s japonskou jakuzou a vzdoruje svorke sexuálne agresívnych psov. Deadpool tiež vyráža do sveta, aby objavil pre neho významné životné hodnoty: rodinu, priateľstvo, novú chuť prežívať dobrodružstvo a tiež, aby si zaslúžil vytúžený hrnček s nápisom „Najlepší milovník na svete“. Alebo iba žeby nie.
Deadpool je skrátka chlapík mnohých podôb, aj keď tá jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pekne hnusná. Ale za to nemôže. Čo avšak neplatí o jeho dosť čiernom zmysle pre humor a netradičnému prístupu k superhrdinským pravidlám fair play.

 

STIAHNUŤ FILM

 

djriki

View Comments

Share
Published by
djriki

Recent Posts

MILUJE MA, NEMILUJE MA

Drzá romantická komédia od režiséra filmu Mrcha učiteľka predstavuje Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus) a…

4 mesiace ago

NOČNÉ KÚPANIE

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže…

4 mesiace ago

NAPOLEON

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix).…

4 mesiace ago

VTÁCI SŤAHOVÁCI

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších…

4 mesiace ago

TROLLOVIA 3

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch…

4 mesiace ago

WONKA

Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí,…

4 mesiace ago