Darček (The Gift)

Môžete naozaj prejsť celým životom a nikomu neublížiť? Niekto si to ani nemusí všimnúť, neuvedomíte si to… ale niekde môže byť niekto, kto Vám to nikdy neodpustí a nezabudne.
Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) sú mladý manželský pár, ktorých život sa odohráva presne podľa plánov a predstáv. Až do dňa pokiaľ stretnú Gorda (Joel Edgerton), Simonovho dávneho známeho zo strednej školy. Od tej chvíle sa ich život začína pomaly ale isto rozbiehať po desivom a šialenom tobogane. Po niekoľkých ďalších náhodných stretnutiach Simon a Robin začínajú byť z Gordonovho chovania a slov znepokojení. A navyše sa začnú objavovať záhadné dary, vďaka ktorým sa začnú objavovať podivné tajomstvá z minulosti.
A Robyn sa tak nie len dozvedá znepokojivú pravdu o tom, čo sa odohralo pred dvadsiatimi rokmi medzi Simonom a Gordonom, ale predovšetkým stojí pred nečakanými otázkami. Ako naozaj poznáme nám najbližších ľudí? Je dávna minulosť navždy už len minulosť?

 

SŤAHUJ FILM TU!

 

djriki

Share
Published by
djriki

Recent Posts

MILUJE MA, NEMILUJE MA

Drzá romantická komédia od režiséra filmu Mrcha učiteľka predstavuje Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus) a…

4 mesiace ago

NOČNÉ KÚPANIE

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže…

4 mesiace ago

NAPOLEON

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix).…

4 mesiace ago

VTÁCI SŤAHOVÁCI

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších…

4 mesiace ago

TROLLOVIA 3

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch…

4 mesiace ago

WONKA

Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí,…

4 mesiace ago