Categories: Horory

Amityville: Prebudenie

Bella, jej dvojča James a malá sestra Julieta, sa s mamou presťahujú do nového domova. Hlavným dôvodom je, že potrebujú ušetriť peniaze, aby mohli platiť nákladnú lekársku starostlivosť pre Jamesa, ktorý je v kóme. Stručne povedané, sú v situácii, keď si nemôžu príliš vyberať a dom Amityville im plne vyhovuje.

Naviac James nielenže neočakávane príde k vedomiu, ale začne sa aj zázračne uzdravovať. Bohužiaľ, toto je pre obyvateľov domu pravdepodobne posledná dobrá správa a ich radosť netrvá dlho. V dome sa začnú diať rôzne desivé nadprirodzené veci a Bella začína mať podozrenie, že jej matka im o ich novom domove nepovedala všetko. Jej zlá predtucha sa čoskoro potvrdí. Bella zisťuje, že žijú v nechválne známom dome Amityville, o ktorom sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné a krvavé príbehy. Teraz sa potvrdzuje, že to nie sú len legendy a boj o prežitie v dome plnom zla práve začína.

Hlavnú úlohu Belly v novom pokračovaní hororovej série z presláveného domu Amityville si s chuťou zahrala herečka, speváčka a modelka Bella Thorne a jej filmovú matku zas Jennifer Jason Leigh (Osem hrozných, seriál Twin Peaks).

 

STIAHNUŤ FILM

 

djriki

Share
Published by
djriki

Recent Posts

MILUJE MA, NEMILUJE MA

Drzá romantická komédia od režiséra filmu Mrcha učiteľka predstavuje Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus) a…

4 mesiace ago

NOČNÉ KÚPANIE

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže…

4 mesiace ago

NAPOLEON

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix).…

4 mesiace ago

VTÁCI SŤAHOVÁCI

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších…

4 mesiace ago

TROLLOVIA 3

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch…

4 mesiace ago

WONKA

Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí,…

4 mesiace ago